Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-live.net


  Live paragnosten kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze live paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E




Ervaring van Eveline met paragnost John   Ervaring van Eveline met paragnost John   Ervaring van Eveline geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Bedankt lief bijzonder mens




Ervaring van earlybird met paragnost Romeo   Ervaring van earlybird met paragnost Romeo   Ervaring van earlybird geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Lieve Dennis, ik blijf het zeggen, wanneer ik jou bel, dan ben je er altijd voor mij! Je voelt alles zo haarfijn aan. Ik hoef je niks te zeggen, je hoort mijn stem en je weet meteen wat er speelt. Je zei tegen me er zijn blokkades, die heb jij verwijderd
door de rituelen op een positieve manier uit te voeren. Heb geloof en vertrouwen en je zult zien er gaan deuren voor je open. En nou ik kan je vertellen, ja hoor binnen 1 week, kreeg ik te horen, je krijgt er een functie bij en jaaaa
En een contract!! Eindelijk dat laatste wilde maar niet lukken, ik werd flink gedwarsboomd. Zo zie je maar, waar een wil is is een weg! Heb vertrouwen en blijf positief en heb geloof, dat zijn jou kernwoorden. Nou lieve mensen ik kan je vertellen, meer dan ontelbaar waar!! Met deze lieve man, kan je lachen heeft veel humor maakt me ook altijd weer aan het lachen..
Ik zou zeggen de beste op deze lijn!!
Aarzel niet en je zult het zelf ervaren hoeveel deuren er voor je opengaan!!
Ervaar t zelf lieve mensen
Liefs a happy woman





Ervaring van Suzanne  met paragnost Dennis   Ervaring van Suzanne  met paragnost Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!




Ervaring van S met paragnost Alena   Ervaring van S met paragnost Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.




Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum




Ervaring van Happy Girl met paragnost Sara   Ervaring van Happy Girl met paragnost Sara   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met paragnost Oceana   Ervaring van Sara met paragnost Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett,
Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.




Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Lieve Karlien, alles wat je voorspelde is uitgekomen deze week. echt bijzonder. bedankt en grtjes E




Ervaring van Els met paragnost Karlien   Ervaring van Els met paragnost Karlien   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S




Ervaring van Stefanie met paragnost Jos   Ervaring van Stefanie met paragnost Jos   Ervaring van Stefanie geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Mari Elena   Ervaring van Paul met paragnost Mari Elena   Ervaring van Paul geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met paragnost Merlijn   Ervaring van K met paragnost Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, dank!




Ervaring van sfinx met paragnost Isha   Ervaring van sfinx met paragnost Isha   Ervaring van sfinx geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!






Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met paragnost Louisa   Ervaring van D. met paragnost Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gladys
  Ervaring met paragnost Gladys
  Lieve Gladys, het ging te snel, ik kon je niet meer bedanken maar je bent een topper, alles klopt wat je zegt.
Een dikke brasa van mij.




Ervaring van F. met paragnost Gladys   Ervaring van F. met paragnost Gladys   Ervaring van F. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M




Ervaring van Margret met paragnost Aylin   Ervaring van Margret met paragnost Aylin   Ervaring van Margret geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!




Ervaring van Ineke met paragnost Roma-Tari   Ervaring van Ineke met paragnost Roma-Tari   Ervaring van Ineke geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met paragnost Oceana   Ervaring van Chantalle met paragnost Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met paragnost Sharida   Ervaring van Marc met paragnost Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar




Ervaring van Marianne met paragnost Petrus   Ervaring van Marianne met paragnost Petrus   Ervaring van Marianne geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marius
  Ervaring met paragnost Marius
  Marius, ik ben verschoten wat jij vorige week voorspelde.. Alles is uitgekomen, zo bijzonder. Liefs M




Ervaring van Mirjam met paragnost Marius   Ervaring van Mirjam met paragnost Marius   Ervaring van Mirjam geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met paragnost Valentine   Ervaring van Claudia met paragnost Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-live.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden