Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-live.net


  Live paragnosten kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Jeannet
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Lieve Jeamette, helaas tegoed op.
Maar veel duidelijkheid gekregen
Dankje wel voor je gesprek.

Lieve groet Daphne
.




Ervaring van Daphne met paragnost Jeannet   Ervaring van Daphne met paragnost Jeannet   Ervaring van Daphne geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Ik wil je bedanken voor je inzichten. Had een goed gevoel erbij. Ik hoop dat de voorspellingen zullen uitkomen x A.




Ervaring van A met paragnost Jeannet   Ervaring van A met paragnost Jeannet   Ervaring van A geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Wauwww ze is een aanrader, heel lief en haar stem breng je tot rust. Ze vraagt ook hoe sta jij hierin en met uitleg kom je op de waarheid van je diepste gevoelens. Ik hoefde niks te zeggen en ze wist waarvoor ik belde. Dank je wellllll.
Na lange tijd weer een goeie!




Ervaring van Fajalobi met paragnost Jeannet   Ervaring van Fajalobi met paragnost Jeannet   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Zo doeltreffend consult gehad. Heeft mijn ogen geopend anders erin te staan en vertrouwen te hebben. Zeer krachtig dit.
Dankjewel xxxx.




Ervaring van Bloempje met paragnost Jeannet   Ervaring van Bloempje met paragnost Jeannet   Ervaring van Bloempje geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Dankjewel Jeanet mijn credit was op. In die 11 minuten heb je mij zoveel inzichten weer gegeven en mijn ogen doen open gaan.
Ik kan hier wat mee.
Super bedankt
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Lieve Jeannet alles is uitgekomen wat je tot nu toe voorspeld hebt.
Je hebt mij echt zo veel inzichten gegeven dat ik het begrijp.
Dankjewel hiervoor. Je bent altijd een luisterend oor en geef hele goede adviezen.
Je ziet en voelt alles heel duidelijk en vandaar uit geef je hele goede raad.
Bedankt nogmaals voor dit fijne openhartig gesprek.
Tot gauw.
Liefs .




Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Wauww ik sta zo versteld van jou Jeannet.
Je bent echt een topper, the best.
Je wist wat er heeft gespeeld wat er is en wat er zal gebeuren tot in de details. Ongelofelijk.
Ik wil je bedanken voor dit hele fijne gesprek.
En zal jou snel terugbellen.
De beste ben jij.
Dankjewel
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Lieve Jeannet, dank je wel voor het mooie consult 29/6. Alles wat je zei klopte. Ondanks mijn sterke intuitie toch af en toe weer die valkuil(ego) de twijfel/frustratie-emotie tav mijn tweelingziel (al 10 jaar tweelingzielrelatie op afstand). Accepteren en weer doorgaan. Wat goed dat je begon over dubbele getallen. Ik zie nl sinds begin dit jaar bijna elke dag dubbele getallen op de klok van mijn mobiel. Maar ook de speciale confrontaties op TV of sociale media? zomaar uit het niets?. Inderdaad aanwijzingen van het universum. Dus heel erg bedankt voor het helpen herinneren en de nieuwe inzichten. Had ik echt even nodig.




Ervaring van Monica met paragnost Jeannet   Ervaring van Monica met paragnost Jeannet   Ervaring van Monica geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Lieve Jeannet, dank je voor het mooie consult. Alles wat je zei klopte. Ik heb zelf sterk ontwikkelde gaven maar laat mij toch af en toe weer verleiden door mijn ego. Ik heb dan weer die emotie m.b.t mijn tweelingziel al 10 jaar lang de twijfel frustratie.




Ervaring van Monica met paragnost Jeannet   Ervaring van Monica met paragnost Jeannet   Ervaring van Monica geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Lieve Jeannet

Ik heb je juist gesproken en wat een warme dame ben jij.
Je wist me een heleboel te vertellen en kan ook iemand echt gerust stellen.

Een echte aanrader.

liefs C.




Ervaring van C met paragnost Jeannet   Ervaring van C met paragnost Jeannet   Ervaring van C geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Wauw Jeannet, je hebt me echt geraakt, je voelde de dingen heel goed aan tot in de kleinste details ,alles wat je zei klopte. Je bent een sterke dame. Ik vond het een heel aangenaam gesprek en heb veel bewondering voor jou. Ik heb wel lang moeten wachten, want u lijn was altijd bezet, maar je was zeker het wachten waard.
Dank je wel voor alles .




Ervaring van X met paragnost Jeannet   Ervaring van X met paragnost Jeannet   Ervaring van X geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Hoi, ik heb je vanavond gebeld. Whauw, whauw, whauw, wat ben jij goed in je vak. Ik wou je nog zoveel vertellen. Hopelijk weet je wie ik ben. De dame van de studie in de abdij. Veel liefs.




Ervaring van karolien met paragnost Jeannet   Ervaring van karolien met paragnost Jeannet   Ervaring van karolien geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Ze wist zonder informatie zoveel te vertellen. wat een topper. sorry dat ik weg viel.

Grt C.




Ervaring van C met paragnost Jeannet   Ervaring van C met paragnost Jeannet   Ervaring van C geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Lieve Jeannet, jij bent 1 van de beste. Alles wat jij zegt komt uit. Ik zou binnen 4 dagen berichten krijgen van S is ook gebeurt. Je zag de verhuizing is ook gebeurt. Wow jij bent echt geweldig. Xxx.




Ervaring van S. met paragnost Jeannet   Ervaring van S. met paragnost Jeannet   Ervaring van S. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Ze is echt geweldig. Fijn om mee te praten en ziet de dingen duidelijk.
Dank je wel voor al je steun.




Ervaring van Janneke met paragnost Jeannet   Ervaring van Janneke met paragnost Jeannet   Ervaring van Janneke geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Wat een heftig en mooi gesprek.
Recht mijn ziel in.
Dank je wel.
Ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van Marian met paragnost Jeannet   Ervaring van Marian met paragnost Jeannet   Ervaring van Marian geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Je bent echt een topper.
Je geeft antwoorden waar bijna niemand wat van af weet. Super.




Ervaring van Brenda met paragnost Jeannet   Ervaring van Brenda met paragnost Jeannet   Ervaring van Brenda geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Hallo Jeanette bedankt voor jou mooie reading en advies maar vooral jou luisteren oor en mij weer vertrouwen geven in deze situatie.
Je ben eerlijk en duidelijk en neem de tijd om alles goed door te krijgen.
Een dikke knuffel van mij.
Loes.




Ervaring van Loes met paragnost Jeannet   Ervaring van Loes met paragnost Jeannet   Ervaring van Loes geplaatst op 3 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Hoi meid,
ik wilde je langs deze weg dankjewel zeggen. Je bent schat je bent zo mooi in het overbrengen.

Veel Liefs.




Ervaring van Amie met paragnost Jeannet   Ervaring van Amie met paragnost Jeannet   Ervaring van Amie geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Je geeft de juiste inzichten. Je zegt het zoals het is zonder doeken om te winden. Je geeft opbouwend advies. Dank je wel.




Ervaring van D met paragnost Jeannet   Ervaring van D met paragnost Jeannet   Ervaring van D geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Dank je wel lieve Jeannet voor het goede gesprek vanmiddag.hier een storing waarbij ons gesprek plots verbrak excuses. en dank nog,liefs.




Ervaring van Jac met paragnost Jeannet   Ervaring van Jac met paragnost Jeannet   Ervaring van Jac geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Jeannet heeft een uitzonderlijke gave die ze gebruikt om je te helpen. Ze is een wijze vrouw, zegt niet wat je wil horen, maar ze ziet en zegt rake dingen, dingen ze niet kan weten. Ik heb het volste vertrouwen.
dank u , R.




Ervaring van R met paragnost Jeannet   Ervaring van R met paragnost Jeannet   Ervaring van R geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Bedankt voor jouw reading. Echt een mooie ervaring.




Ervaring van Joske met paragnost Jeannet   Ervaring van Joske met paragnost Jeannet   Ervaring van Joske geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  wil jou heel erg bedanken. Voor je steun en advies. Je voorspelling is uitgekomen. Dank.




Ervaring van Thomas met paragnost Jeannet   Ervaring van Thomas met paragnost Jeannet   Ervaring van Thomas geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Jeannet, hartelijk dank voor je woorden, je reading en je niet aflatende steun. Ik had deze allemaal nodig om verder te kunnen gaan. Uw woorden zijn mijn begeleiders en ik laat u weten als hij en ik op de top van de berg staan.
U bent een fantastische vrouw.
dank u.
R
dank u.




Ervaring van r met paragnost Jeannet   Ervaring van r met paragnost Jeannet   Ervaring van r geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Nu in augustus is alles inderdaad uitgekomen. Ook erg leuk om mee te praten.

Enorm bedankt.




Ervaring van Marijke met paragnost Jeannet   Ervaring van Marijke met paragnost Jeannet   Ervaring van Marijke geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Hi Jeannet, dank voor wederom een fijn gesprek en de uitleg van zijn gedrag. Ik denk dat we samen een heel end komen. Ik was gelijk een stuk rustiger. Sorry dat ik weg viel, de 16 minuten waren al snel weer om. Groetjes.




Ervaring van anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Sorry de credits waren op. Maar ik laat het je weten hoor wanneer hij uit zijn stuk is binnen een maand (de vluchtende man) en me gaat appen. Was een fijn gesprek weer . Bedankt. N.




Ervaring van N met paragnost Jeannet   Ervaring van N met paragnost Jeannet   Ervaring van N geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Lieve Jeannet, wat ben jij een warme vrouw met de nodige nuchtere dosis. Je voelt mijn situatie heel goed aan, en het lijkt soms wel net een film waarin de nodige intriges naar boven komen. Je hebt zo vaak gelijk.Tot later topper.




Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  super goed bent u. Ik vind u echt een kei. Ga zo door . Anton.




Ervaring van Anton met paragnost Jeannet   Ervaring van Anton met paragnost Jeannet   Ervaring van Anton geplaatst op 28 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor gesprek.

E.




Ervaring van Enya met paragnost Jeannet   Ervaring van Enya met paragnost Jeannet   Ervaring van Enya geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Ik heb je vandaag gesproken. bedankt voor je fijne gesprek.




Ervaring van Jolanda met paragnost Jeannet   Ervaring van Jolanda met paragnost Jeannet   Ervaring van Jolanda geplaatst op 7 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Prachtig consult . Dank. Heleen.




Ervaring van Heleen met paragnost Jeannet   Ervaring van Heleen met paragnost Jeannet   Ervaring van Heleen geplaatst op 24 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Topper. Dank voor de steun en inzichten.




Ervaring van D met paragnost Jeannet   Ervaring van D met paragnost Jeannet   Ervaring van D geplaatst op 18 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Jeannet is echt een ontzettend mooi warm en vooral wijs persoon. die je precies het juiste inzicht kan geven in de situatie waar je in zit en alles eromheen. Ze geeft rust & helder advies zonder er omheen te draaien, paar voorspellingen al uitgekomen.




Ervaring van S met paragnost Jeannet   Ervaring van S met paragnost Jeannet   Ervaring van S geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-live.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden